Wij zijn Bestaria

Wij zijn Tim en Lisa Grasmeijer, allebei echte Steenwijkers. Wij zijn sinds 1 januari 2018 eigenaar van Bestaria en we hebben het vanaf dag 1 enorm naar onze zin. Wij zijn jong en energiek en hebben een enorme drive om met topproducten en topservice de beste te worden en te blijven. Maar vooral willen wij tevreden klanten!

Tim en Lisa

Tim en Lisa Grasmeijer - Even voorstellen

Wij hebben allebei een horeca-achtergrond en het woord gastvrijheid is bij ons niet zomaar een loze kreet. Wij (en ons personeel!) willen er alles aan doen om iedereen met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan.  Opgeruimd, schoon, hygiënisch, prachtige producten, goede bediening en service zijn allemaal trefwoorden die op ons van toepassing zijn.
En mocht er eens een keer iets mis zijn, laat het ons weten. We komen er zeker weten samen wel uit.

Ons pand

Wij willen in ons karakteristieke pand een gezellige ontmoetingsplek voor de buurtbewoners en andere gasten creëren, waar het goed eten is en waar vriendelijkheid een tweede natuur is. U kunt bij ons telefonisch en via onze website bestellen, maar uiteraard ook persoonlijk in onze cafetaria in de wijk Oostermeenthe. U kunt uw bestelling meenemen maar wij bezitten ook een ruim restaurant (met in de winterdagen de heerlijke warmte van een pelletkachel), terwijl u op zomerse dagen van ons terras gebruik kunt maken

Bestaria pand